Работно

– Добър ден, заповядайте.

– Благодаря.

– Прегледахме документите Ви и намираме Вашата кандидатура за подходяща.  Бихте ли споделили, какво знаете за нашата фирма?

– Намирам историята на Вашето предприятие за изключително впечатляваща. Само в рамките на няколко години от малък открит обект,  Вие по невероятен начин се разраствате и успешно разработвате стопански обекти. Много далновидно ситюирате разположението, с прилежаща офисна площ в централен градски район. Прилагате изумителна търговска  политика, особено впечатляващ е вносът. Разширяването на продуктовата листа на фирмата също заслужава адмирации.

Счетоводната политика не е за пренебрегване, управлението на финансовия портфейл показва висота и скоро, по мое скромно мнение, спокойно може да се очаква листване на борсата.

– Интересно. Как се справяте със счетоводството?

– Това е много привлекателен за мен ресор. След остовното си икономическо образование в университета, завърших задочно специалността „Счетоводство и Контрол”,  много атрактивно поле за изява.

– Чудесно. Как гледате на маркетинга?

– Неделима част от живота на иновативните, разгърнати, социално ангажирани стопански формации. Непрекъснато трябва да се развива, допълва, обработва. Целевата аудитория е приоритет номер едно.

– Да. Административното развитие как трябва да се разработва?

– Това е от изключително значение. Комуникационните потоци трябва да са стройни и ясни, без да има разпиляване на информацията. Необходимо е наличието на здрава организационна структура, за да бъде гръбнакът на фирмата. Документацията трябва да е ясна, функционална и без да тежи от ненужни атрубути, да бъде в подходящ програмен вид.

– Достатъчно, благодаря Ви. Нека се върнем на по-конкретни точки. Как виждате вписването си в нашата организация?

– Предлагам много силно желание за работа, ентусиазъм и желание за развитие.

– Какви са по-важните първи стъпки, които бихте предприели в поверения Ви ресор?

– Абсолютно задължителен дълбок анализ на досегашното състояние. На негова база оформянето на бъдеща стратегия, с важни стъпки на развитие и прилагане на най-новите методики от областта. Не на последно място – разработването на бюджетна рамка, която максимално ефективно и рентабилно да подсигури изпълнението на пряката работа.

– Чужди езици?

– Владея отлично писмено и говоримо английски, руски, в момента изучавам испански, ползвам на средно ниво немски, турски. Свободно работя със 178 китайски йероглифа, необходими за поддържането на търговска кореспондеция.

– Чудесно. Нека говоря направо. Заплащането – като за начало ще бъде приемливо: основната част ще бъде в рамките на минималното възнаграждение, прието за страната – в този всеобщ кризисен период, това е доста добро предложение. Разбира се ще предложим и бонус  – 0.0034%  от основното Ви възнаграждение . Но с тенденцията да нараства. Разбира се, темповете ще бъдат обвързани с резултатите от Вашата работа. Ще предложим сключване на трудов договор, но предлагам това да стане след изпитателния срок.  Чудесно ще е ако съумеете да запазите този ентусиазъм. Все пак, мисля, че би Ви било полезно едно по-разчупено мислене, да излезете от стандартите. Помислете за това. Но това приемете като една препоръка към Вас, която да улесни бъдещата Ви работа.

С две думи – добре дошли при нас! Можете да започнете идущата седмица. Работната манта ще бъде осигурена от фирмата, необходимите инструменти са налични в склада, препарати също има налични. Моля, представете списък за вашите предпочитания и ще осигурим директен внос на необходимите според вас препарати. Можете да започнете почистването на работните помещения сутрин, 6.00. Успех!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s