Американски филми

Аз не съм киноман и определено не познавам в детайл европейското /вкл испанско, италианско, френско, бг и тн/, руско или тн кино. Харесвам Педро Алмодовар, Никита Михалков, чешки, унгарски филми, тук-там някой бг момент.

Голяма част от моя киноинтерес е консуматорски. Понякога ми се ще, да разпусна с нещо свежо и не особено дълбоко. На помощ идват голяма част от американските продукции. Като може би  Monster In Low /мнение преди да го гледам/. Подхвърлиха ми познати – симпатичен, сладък, приятен /въпреки, че се изприщвам от подобни епитети/, седнах да го гледам. Няма толкова тъп филм.  Или поне не съм го гледала скоро. По-тъпия филм де.

pop.bg

Това е нещо, създадено да напудри муцунката на Джей Ло. Щото през цялото време тя правеше сладки муцунки, в подходящ стайлинг. Кандидат-съпругат бе момче-доктор, което просто си висеше в кадър без да е ясно какво прави всъщност, освен може би да играе фон на муцунките от по-горе. Монстъра трябваше да е свекърва, но с твърде неясен арсенал и объркани маневри.

/Тия хора не знаят що за социален вид е това. Препоръчвам да се поровят из някои форуми в бг пространството. /

Останалото като от неспециалист и не-киноман, но от прилично възпитан консуматор: филма е плосък и прозрачен – като валцувано стъкло. Диалози – пълна скука /въпреки, че не очакваме Шекспир/, действие – по-зле е от петъчен парламентарен контрол.

Жалко за Джейн Фонда, както и за идеята да се разгледа съвременната семейна ценност  и нрав/?!? амбиция/.

С две думи не пипайте DVD с такова заглавие, избършете си компютрите, плеърите или им направете много сигурен рефреш.

Вашият коментар